Պատրաստում ենք մանանեխի սոուսով սմբուկի խորոված
ԼԱՅՖԱնհրաժեշտ է՝
2 հատ սմբուկ, աղ, պղպեղ, ձիթապտղի յուղ:
Սոուսի համար անհրաժեշտ է՝
3 ճաշի գդալ մանանեխ, 2 ճաշի գդալ սպիտակ գինու քացախ, 1 ճաշի գդալ ֆրանսիական մանանեխ, ½ բաժակ ձիթապտղի յուղ, 1 ճաշի գդալ ուրց, աղ, պղպեղ:
Պատրաստման եղանակը
1. Առաջին հերթին պետք է պատրաստել սոուսը և թողնել մի փոքր հանգստանա:
2. Սմբուկը պետք է կլոր շերտերով կտրատել: Ավելացնել աղ, պղպեղ, ձիթապտղի յուղ, և երկու կողմով տապակել մինչև այն եփի:
3. Սմբուկը մատուցելուց առաջ սոուսը լցնել վրան:



