Պատրաստում ենք մածունով գաթա
ԼԱՅՖԲաղադրությունը՝
ձու -4 հատ
շաքարավազ -2 թեյի բաժակ
կարագ -250 գրամ
ձեթ -1 սուրճի բաժակ
մածուն -0.5 լիտր
քացախ- 1 ճաշի գդալ
սոդա -1 թեյի գդալ
ալյուր
Միջուկ
յուղ -4 ճաշի գդալ
շաքարավազ -1 թեյի բաժակ
ալյուր -1 թեյի բաժակ
վանիլ
Խմորի ալյուրը այնքան, որ ստացվի պինդ խմոր։ Միջուկինը նշված է բաղադրության մեջ։
Օգտագործել 1 բաժակ շաքարավազը միջուկի համար։
- Ձուն հարել շաքարավազի հետ, ավելացնել փափկացրած կարագը և լավ հարել:
- Լավ հարելուց հետո ավելացնել ձեթը, մածունը սոդայի հետ, քացախը և այլուրը: Հունցելուց հետո բաժանել 4 գնդի:
- Գնդերը բացել մեջը դնել խորիզը։
- Խորիզը պատրաստելու համար յուղը հարել շաքարավազի հետ, ավելացնել ալյուրը և վանիլը:
1
Վթար է․ դեկտեմբերի 1-ին, 3-ին և 4-ին ջուր չի լինելու
2
Հորոսկոպի 3 նշան, որոնց կայցելի դժբախտությունը այս տարվա վերջին
3
Վթար․ ջուր չի լինելու դեկտեմբերի 2-ին և 3-ին
4
Դպրոցական աղջկան թմրանյութ են տվել, սեռական բռնություն գործադրել և 12 օր պահել՝ իր կամքին հակառակ
5
42-ամյա կնոջը սպանողին գտել են․ ով է նա. մանրամասներ



