Ինչու կարմիր միսը պետք է ուտել բանջարեղենով
ԼԱՅՖՀոլանդացի գիտնականները ապացուցել են, որ մեր աղիներում կարմիր մսի քայքայման ժամանակ անջատվում է երկաթի հատուկ մոլեկուլ (HEME), որն ունի քաղցկեղածին հատկություն: Այն կարող է չեզոքացնել միայն քլորոֆիլը, ինչով հարուստ են կանաչ բանջարեղենները: Ահա թե ինչու կարմիր միսը (տավարի, ոչխարի և խոզի) հարկավոր է ուտել միայն աղցանի հետ, հայտնում է Mignews.com-ը:
Ավելի շատ քլորոֆիլ պարունակում են սպանախը, բրոկոլին, կաղամբը, վարունգը, նեխուրը, ինչպես նաև ցանկացած կանաչի: Այն բանի համար, որ կանաչ բանջարեղենը ունենա հակաքաղցկեղային ազդեցություն, մսի հետ այն պետք է ուտել 3-ը 1-ի հարաբերությամբ:
1
Հորոսկոպի 3 նշան, որոնց կայցելի դժբախտությունը այս տարվա վերջին
2
Վթար է․ դեկտեմբերի 1-ին, 3-ին և 4-ին ջուր չի լինելու
3
Վթար․ ջուր չի լինելու դեկտեմբերի 2-ին և 3-ին
4
42-ամյա կնոջը սպանողին գտել են․ ով է նա. մանրամասներ
5
Դպրոցական աղջկան թմրանյութ են տվել, սեռական բռնություն գործադրել և 12 օր պահել՝ իր կամքին հակառակ



