Տապակած խոզի միս պանրով. բաղադրատոմս
ԼԱՅՖՏապակած խոզի միսը լավ ուտեստ է Ամանորյա սեղանին դնելու համար: Այն հիանալի տեսք ունի և շատ համեղ է: Այս բաղադրատոմսը ավանդական խոզի մսի հետ համադրում է նաև պանիրը: Սա հետաքրքիր համադրություն է, որը կզարմացնի ձեր հյուրերին:
Խոզի ֆիլե- 500գր
Կետչուպ կամ տոմատի մածուկ- 1 բաժակ
Սխտոր- 3 հատ
Աղ
Բիբար
Խոզի ֆիլեն 2սմ հաստություն ունեցող կտորների բաժանել

Խառնել տոմատի մածուկը, ճզմված սխտորը, աղն ու բիբարը

Մսի կտորները թաթախել ստացված մածուկի մեջ

180 աստիճան տաքացած վառարանում տապակել 30 րոպե

Պանիրը քերել

Ավելացնել մսի վրա և տապակել ևս 10-15 րոպե

Բարի ախորժակ
1
Հորոսկոպի 3 նշան, որոնց կայցելի դժբախտությունը այս տարվա վերջին
2
Վթար է․ դեկտեմբերի 1-ին, 3-ին և 4-ին ջուր չի լինելու
3
Վթար․ ջուր չի լինելու դեկտեմբերի 2-ին և 3-ին
4
42-ամյա կնոջը սպանողին գտել են․ ով է նա. մանրամասներ
5
Դպրոցական աղջկան թմրանյութ են տվել, սեռական բռնություն գործադրել և 12 օր պահել՝ իր կամքին հակառակ



