Ամանորին հավը պատրաստեք վրացական ձևով, որը շատ համեղ է ստացվում, իսկ պատրաստման եղանակը այստեղ
ԼԱՅՖԲաղադրամասեր 1 հատ հավ, 200 գ թթվասեր, սամիթ, 3 պճեղ սխտոր, 1 ճաշի գդալ ձեթ, Համեմունքներ աղ Պատրաստման եղանակը Հավը կտրատել դոշի ուղությամբ։ Շաղ տալ վրան ձեթ։ Պատել համեմունքներով։ Դնել ջեռոցի թավայի վրա, մեջքը վերև։ Դնել ջեռոցում և տապակել 30 րոպե։ Հանել ջեռոցից և կտրատել։
Թթվասերի վրա ավելացնել սխտոր, մանր կտրատած սամիթ և աղ։ Ստացված զանգվածը լցնել հավի վրա։ Կատեգորիաներ Հիմնական և առօրյա ուտեստներ Միս Տոնական ուտեստներ :
1
Հորոսկոպի 3 նշան, որոնց կայցելի դժբախտությունը այս տարվա վերջին
2
Վթար է․ դեկտեմբերի 1-ին, 3-ին և 4-ին ջուր չի լինելու
3
Վթար․ ջուր չի լինելու դեկտեմբերի 2-ին և 3-ին
4
42-ամյա կնոջը սպանողին գտել են․ ով է նա. մանրամասներ
5
Դպրոցական աղջկան թմրանյութ են տվել, սեռական բռնություն գործադրել և 12 օր պահել՝ իր կամքին հակառակ



