Լոբազգիները, հավկիթը և ընկույզն օգնում են նվազեցնել քաղցի զգացումը
ԼԱՅՖՄասնագետները պնդում են, որ քաղցի կամ ինչ-որ բան ուտել ցանկանալու զգացողությունը, որն առաջանում է սնունդ ընդունելուց որոշ ժամանակ հետո, օրգանիզմում նյութերի պակասի ազդանշան է, որոնք վերահսկում են ախորժակը:

Այս խնդիրը լուծվում է սննդակարգում որոշակի մթերքների ներառման միջոցով, հաղորդում է Daily Mail-ը:

Դիետոլոգները նշում են, որ լոբազգիները, հավկիթը և ընկույզն օգնում են նվազեցնել քաղցի զգացումը: Նշված մթերքների օգտակար բաղադրիչները նպաստում են նաև ավելորդ քաշից ազատվելուն, ինչպես նաև վիտամինների ավելացմանը:

Հետազոտությունները պարզել են, որ մարդիկ, ովքեր նախաճաշին օգտագործում են վերոնշյալ մթերքները, օրվա ընթացքում ավելի քիչ են ուտում, ի տարբերություն նրանց, ովքեր նախաճաշին կիրառում են հացաբուլկեղեն:
Նյութը հրապարակման պատրաստեց Past.am կայքը:
1
Հորոսկոպի 3 նշան, որոնց կայցելի դժբախտությունը այս տարվա վերջին
2
42-ամյա կնոջը սպանողին գտել են․ ով է նա. մանրամասներ
3
Երիտասարդ տղամարդիկ դպրոցական աղջկան խաբեությամբ անտառ են տարել, խոշտանգել և դանակահարել․ ՏԵՍԱՆՅՈՒԹ
4
Բազմաթիվ հասցեներում ջուր չի լինի դեկտեմբերի 3-ին և 4-ին
5
Ջուր հավաքեք․ ջուր չի լինելու



