Երեկոյան համեղ բաղադրատոմս․ Բրնձով և կաղամբով հունական ճաշատեսակ
ԼԱՅՖԲաղադրությունը կաղամբ 300-500գր սոխ - 1 գլուխ գազար 2-3 հատ լոլիկի հյութ- 150մլ բրնձ - 200գր ձեթ -100մլ մաղադանոս, աղ, կանաչ սոխ - 2-3 հատ սև պղպեղ: Պատրաստման եղանակները Կտրատված սոխը և գազարը տապակել ձեթի մեջ, ապա ավելացնել կտրատված կանաչ սոխը, կաղամբը, այս բոլորը տապակելուց հետո ավելացնել լոլիկը հյութը, համեմունքները: Վերջում ավելացնել բրինձը և եփել մարմանդ կրակի վրա, մինչև պատրաստ լինելը: Անհրաժեշտության դեպքում կարող եք ջուր ավելացնել: Մատուցելիս վրան մանրացված մաղադանոս ավելացնել:Բարի Ախորժակ
1
Հորոսկոպի 3 նշան, որոնց կայցելի դժբախտությունը այս տարվա վերջին
2
42-ամյա կնոջը սպանողին գտել են․ ով է նա. մանրամասներ
3
Երիտասարդ տղամարդիկ դպրոցական աղջկան խաբեությամբ անտառ են տարել, խոշտանգել և դանակահարել․ ՏԵՍԱՆՅՈՒԹ
4
Խոշոր ավտովթար է տեղի ունեցել․ վիրավորներին դուրս են բերել հատուկ տեխնիկայով
5
Բազմաթիվ հասցեներում ջուր չի լինի դեկտեմբերի 3-ին և 4-ին



