Խորոված սոխի 5 բուժիչ հատկությունները
ՖՈՏՈԲոլորս գիտենք թարմ սոխի բուժիչ հատկությունների մասին, սակայն շատ քչերը գիտեն, որ օգտակար է ոչ միայն թարմ, այլ նաև խորոված սոխը: Իսկ թե ինչով է այն օգտակար, կօգնի պարզել Past.am-ը:
Պարզվում է` այն ջերմային մշակման ժամանակ այն չի կորցնում իր ոչ մի օգտակար հատկություն: Նրանից միայն դուրս են գալիս եթերայուղերը, որոնք թարմ սոխին հաղորդում են յուրօրինակ համ ու հոտ: Նշենք որ, խորովելու համար պետք է ընտրել միջին չափսի սոխեր:

1. Խորոված սոխը բուժում է արյան մակարդելիության հետ կապված հիվանդությունները: Այն հատկապես խորհուրդ է տրվում ամեն օր օգտագործել` ինֆարկտից կամ ինսուլտից հետո:
2. Պարզվում է, որ խորոված սոխի միջոցով հնարավոր է բուժել թութքը: Սոխով կոմպրեսը ունի ախտահանող հատկություններ և ունի մաշկի հյուսվածքները արագ վերականգնելու հատկություն:
3. Խորոված սոխը հեշտությամբ բուժում է խոցերն ու երկար չապաքինող վերքերը:
4. Օգտակար է այն մարդկանց, ովքեր տառապում են շաքարային դիաբետով, կամ տառապում են արյան մեջ շաքարի մակարդակի կտրուկ տատանումնեով:
5. Խորոված սոխը արագորեն բարելավվում է հիպերտոնիայով ու աթերոսկլերոզով հիվանդների վիճակը: Այն մաքրում է անոթները՝ ազատելով խոլեստերինային կուտակումներից, ինչպես նաև կանխում է արյան ճնշման կտրուկ տատանումները:
1
Վթար է․ դեկտեմբերի 1-ին, 3-ին և 4-ին ջուր չի լինելու
2
Վթար․ ջուր չի լինելու դեկտեմբերի 2-ին և 3-ին
3
Դպրոցական աղջկան թմրանյութ են տվել, սեռական բռնություն գործադրել և 12 օր պահել՝ իր կամքին հակառակ
4
Հորոսկոպի 3 նշան, որոնց կայցելի դժբախտությունը այս տարվա վերջին
5
Երիտասարդ տղամարդիկ դպրոցական աղջկան խաբեությամբ անտառ են տարել, խոշտանգել և դանակահարել․ ՏԵՍԱՆՅՈՒԹ



