Ինչպես տնային պայմաններում համեղ պաղպաղակ պատրաստել
ԼԱՅՖԻ՞նչ անել, եթե տանն եք և չեք ցանկանում դուրս գալ կիզիչ արևի տակ` պաղպաղակ ուտելու: Իհարկե, պաղպաղակ պատրաստել տանը: Կարևորը ձեռքի տակ անհրաժեշտ բաղադրիչներն ունենալն է:
Բաղադրությունը
Ձու – 1 հատ;
շաքարավազ – 2 ճաշի գդալ;
կաթ – 1 բաժակ;
վանիլին:
Պատրաստման եղանակը
Ձուն շաքարավազի, վանիլինի հետ լավ հարեք, ավելացնեք կաթ: Դրեք մարմանդ կրակի վրա եւ հարեք՝ մինչեւ եռալը: Ստացված զանգվածը լցրեք ձեւամանը, թողեք սառչի սենյակային ջերմաստիճանում եւ դրեք սառցարանը՝ թողնելով 4 ժամ: Ժամանակ առ ժամանակ խառնեք պաղպաղակը (նվազագույնը 2-3 անգամ):
Պաղպաղակը մատուցեք մուրաբայով, մրգերով կամ քերած շոկոլադով եւ ընկույզով: Ձեր ընկերների եւ հարազատների շրջանում այս աղանդերի հաջողությունը երաշխավորված է:
1
Վթար է․ դեկտեմբերի 1-ին, 3-ին և 4-ին ջուր չի լինելու
2
Վթար․ ջուր չի լինելու դեկտեմբերի 2-ին և 3-ին
3
Հորոսկոպի 3 նշան, որոնց կայցելի դժբախտությունը այս տարվա վերջին
4
Դպրոցական աղջկան թմրանյութ են տվել, սեռական բռնություն գործադրել և 12 օր պահել՝ իր կամքին հակառակ
5
42-ամյա կնոջը սպանողին գտել են․ ով է նա. մանրամասներ



