Կակաոյի մինչ այժմ անհայտ հատկությունները
ԼԱՅՖԿակաոն հայտնի է իր խթանող, ընդհանուր կազդուրիչ ազդեցությամբ, որի բուժիչ հատկությունները ներկայացնում է Past.am-ը:
Մրսածության դեպքում խորհուրդ է տրվում կակաոյին խառնել 30 մլ չիչխանի յուղ, վաղենակի 20 մլ թարմ հյութ, ավելացնել 15 մլ հալած կակաոյի կարագ, 5 գ ակնամոմ և 10 գ մեղր: Դրանով թրջել բամբակը, դնել քթանցքի մեջ՝ փոխելով օրական 2-3 անգամ:
Թոքերի քրոնիկական հիվանդության դեպքում խառնել 100 գ կակաոյի փոշին, 15 մլ եռամյա ալոեի հյութը և 100 գրամ կարագը: Ընդունել օրը 2-3 անգամ՝` մեկ բաժակ տաք կաթին ավելացնելով 1 ճաշի գդալ խառնուրդ:
Թութքի դեպքում խորհուրդ է տրվում անձեռոցկիը թրջել կակաոյի կարագով և դնել թութքային հանգույցների վրա: Բուժման ընթացքում հանգույցները փոքրանում են:
Նյութը հրապարակման պատրաստեց Past.am-ը:



