Դեպրեսիան կնվազի. սննդաբանն անվանել է բանջարեղեն, որը ձեզ կփրկի տրամադրության փոփոխություններից
ԼԱՅՖՍեղմեք ԱՅՍՏԵՂ, լրացրեք օնլայն հայտը և մոռացեք հոսանքի վարձի մասին
Դեպրեսիվ պայմանները կարող են խանգարել առօրյային. սննդաբան Դենիս Սազոնովը մեզ ասել է, թե ինչ ավելացնել սննդակարգին՝ ուժի կորուստից խուսափելու համար: Այսպիսով, փորձագետը խոսել է լոլիկի անսպասելի օգուտների մասին. Պարզվել է, որ բանջարեղենի կանոնավոր օգտագործումը կօգնի հաղթահարել դեպրեսիայի ախտանիշները, բարելավել տրամադրությունը և բարելավել աշխատունակությունը: Լոլիկը պարունակում է վիտամին B6:
Այս տարրը կապված է մարմնում «երջանկության հորմոնի»՝ սերոտոնինի արտադրության հետ։ Բացի այդ, լոլիկը պարունակում է կալիում, հանքանյութ, որն արդյունավետորեն նվազեցնում է սթրեսի մակարդակը: Դենիս Սազոնովի խոսքով՝ խորհուրդ է տրվում օրական 1-2 լոլիկ ուտել։ Այս կերպ օգտակար նյութերն ամբողջությամբ կներծծվեն։ Դուք կարող եք նաև ավելացնել լոլիկի օգուտները՝ համեմելով այն բուսական յուղով՝ արևածաղկի կամ ձիթապտղի յուղով, ասել է դիետոլոգը Moscow Region Today հրատարակությանը։
Լոլիկի մեկ այլ օգտակար «հավելում», որը կբարձրացնի դրանց հատկությունները, սխտորն է: Այս ուտեստը ոչ միայն կբարելավի ձեր տրամադրությունը, այլեւ կուժեղացնի ձեր իմունային համակարգը։