Օրվա բաղադրատոմս. Բանջարեղենային տաք ուտեստ
ՖՈՏՈԲաղադրամասեր՝
Բուսայուղ
2 հատ սոխ
2 հատ բուլղարական պղպեղ
800 գրամ լոլիկ
2 հատ սմբուկ
Համեմունքներ
Պճեղ սխտոր
2 ճաշի գդալ տոմատի մածուկ
70 գրամ պարմեզան պանիր
Պեստո հաց՝ մատուցելու համար
300 գրամ սիսեռ
2 հատ դդմիկ
Պատրաստման եղանակ՝
Սիսեռը խաշել։
Բոլոր բանջարեղենները կտատել, տոմատի մածուկով ու սխտորով տապակել․
Լոլիկն ու դդմիկը կլոր-կլոր կտրատել։
Ջեռոցի ամանի մեջ լցնել բանջարեղենային սոուսը, վրան շարել լոլիկն ու դդմիկը, քերել պանիրը, դնել ջեռոց, թխել 200 աստիճանով 15 րոպե։








![]()
1
Հզոր ցիկլոն է մոտենում. Սուրենյան
2
Ո՞վ կդառնա Ամենայն հայոց կաթողիկոսը․ ու՞մ է աջակցում Անկարան
3
Հարյուրավոր հասցեներում ջուր չի լինի՝ դեկտեմբերի 22-ին, 23-ին, 24-ին և 25-ին
4
Ողբերգական ավտովթար է տեղի ունեցել․ զոհ ու վիրավորներ կան
5
Զինվորը, ով սպանել էր տղամարդուն և բռնաբարել նրա կնոջը, ինքնասպան է եղել կալանավայրում



