Օրվա բաղադրատոմսը.Չիպս միկրոալիքային վառարանում
ԼԱՅՖՊատրաստման եղանակ
- Չիպս պատրաստելը հատկապես արագ է ստացվում միկրոալիքային վառարանի շնորհիվ: Կարտոֆիլը լվանում ենք, մաքրում: Չորացնում ենք թղթե անձեռոցիկով: Օղակաձև շատ բարակ կտրատում ենք: Միկրոալիքային վառարանի ափսեն թեթևակի ձիթայուղում ենք: Կարտոֆիլի օղակները մեկ շերտով փռում ենք վրան: Վրան թեթևակի աղ և պապրիկա ենք ցանում:
5 րոպե եփում ենք միկրոալիքային վառարանում: Կարտոֆիլը պետք է թեթևակի վարդագույն դառնա: Կարտոֆիլի հաջորդ շերտը փռելիս արդեն ափսեն յուղելու կարիք չկա: Կարելի է նույնը անել նաև ընդհանրապես առանց ձիթայուղելու՝ կարտոֆիլի տակ յուղաթուղթ փռելով:
- Ահա և վերջ:

Թեև տվյալ բաղադրատոմսում չիպս պատրաստելիս որպես համեմունք օգտագործել ենք աղ և պապրիկա, սակայն ոչինչ չի խանգարում, որ ըստ ճաշակի ավելացնենք կամ պակասեցնենք համեմունքները:
1
Հզոր ցիկլոն է մոտենում. Սուրենյան
2
Ո՞վ կդառնա Ամենայն հայոց կաթողիկոսը․ ու՞մ է աջակցում Անկարան
3
Հարյուրավոր հասցեներում ջուր չի լինի՝ դեկտեմբերի 22-ին, 23-ին, 24-ին և 25-ին
4
Ողբերգական ավտովթար է տեղի ունեցել․ զոհ ու վիրավորներ կան
5
Զինվորը, ով սպանել էր տղամարդուն և բռնաբարել նրա կնոջը, ինքնասպան է եղել կալանավայրում



