Այսքան ժամանակ դուք սխալ եք խաշել ձվերը. Անպայման սրանից կաթացրեք ջրի մեջ…
LIFEEntertrain.1in.am-ը գրում է.
Հարցին, թե ինչպես ճիշտ եփել ձվերը, կարող է պատասխանել անգամ երեխան:
Թվում է, թե ինչը կարող է հեշտ լինել ձվի խաշելուց:
Սակայն ժամանակի հետ անգամ ամենաիդեալական տանտիկինը բախվում է ձվի կճեպի ճաքելու, պայթած թսղանթի ու սպիտակուցի նարնջագույն ներկվելու հետ:

Բացի այդ՝ ձվի կճեպի տակ ընկած ջուրը կարող է բակտերիաների պոտեցյալ աղբյուր լինել:
Ինչպես խաշել ձուն

Ձվերը ողողեք ջրով ու հեռացրեք կողմնակի աղտոտվածությունը կճեպի վրայից, այնուհետ դրեք կաթսայի մեջ ու սառը ջուր ավելացրեք:
Դրեք կրակի վրա:
Ջրի մեջ մինչ եռալը լցեք կես լիմոնի հյութ:

Այն նախապես կանխում է ձվերի ճաքելը:
Իսկ եթե ձուն նախապես ճաքած է, ապա այդ դեպքում կիտրոնի հյութը ախտազերծում է ջուրն ու կսպիտակեցնի սպիտակուցը:

1
Ucom and SunChild Launch the “Smart Birdwatching” Educational Program
2
From idea to implementation: Ameriabank Presents the Programs Implemented under My Ameria, My Armen...
3
Welcome to the ID booth: Big Christmas Market
4
AraratBank Supports Digitization of "Karin" Scientific Center Archive
5
The results of the second Junius financial literacy competition have been summarized



