Մթերքներ, որոնք չի կարելի երկու անգամ տաքացնել
LIFEԲժիշկներն ասում են, որ որոշ մթերքներ ավելի լավ է սառը վիճակում ուտել, քան մի քանի անգամ ջերմային մշակման ենթարկել: Գիտնականները կարծում են, որ դա կարող է վտանգավոր լինել:
Մասնավորապես, մասնագետները խորհուրդ են տալիս չտաքացնել շոգեխաշած բազուկը, քանի որ կրկնակի ջերմային մշակման դեպքում այն կարող է կորցնել բոլոր օգտակար վիտամինները:
Նման մթերքներից է նաև միսը, որը ջերմային մշակման արդյունքում կորցնում է իր համային հատկությունները:
Սննդի մասնագետները խորհուրդ են տալիս նաև խուսափել ձուն և սունկը կրկնակի ջերմային մշակման ենթարկելուց:
1
An unprecedented Evening for the Armenian Fashion and Hospitality Industry: World-Renowned Dress Des...
2
Euromoney Names Ameriabank Armenia’s Best Bank for Real Estate for the Second Year in a Row
3
Unibank’s Perpetual Bonds Were Acquired in Nearly One Day
4
S&P Global Ratings has assigned IDBank CJSC a long-term rating of “BB-” and a short-term rating of “...
5
Apply for a Unibank salary card and get a chance to win 1 000 000 AMD



