Ինչ է լուծվող սուրճը և ինչպես է այն ազդում մարդու օրգանիզմի վրա
LIFEԼուծվող սուրճի մասին վեճերը երկար ժամանակ է շարունակվում են: Մարդիկ փորձում են հասկանալ, թե ինչ է սա և ինչ ազդեցություն է ունենում օրգանիզմի վրա: Ընդհանուր առմամբ՝ ամբողջ աշխարհում մշակվող սուրճի հատիկների կեսն օգտագործվում է լուծվող սուրճ պատրաստելու համար:
Այն իսկապես պատրաստվում է բնական սուրճից: Ըստ էության՝ սա արդեն մեկ անգամ եփված սուրճն է, որը վերածվում է բյուրեղների: Այս գործընթացը տեղի է ունենում երկու եղանակով. Սուրճը կա՛մ գոլորշիացվում է, կա՛մ սառեցվում:
Առհասարակ՝ լուծվող սուրճը, ինչպես և բնական սուրճը, ունի իր առավելություններն ու թերությունները: Ի դեպ՝ սուրճի երկու տեսակներն էլ օրգանիզմի վրա ունենում են «հակաարգելակիչ» ազդեցություն՝ թույլ չտալով դանդաղեցնել աշխատանքը:
1
Ucom Promotes Space Engineering Education
2
Euromoney Names Ameriabank Armenia’s Best Bank for Real Estate for the Second Year in a Row
3
Unibank’s Perpetual Bonds Were Acquired in Nearly One Day
4
AxelMondrian Wins Three Major International Awards for Branding, PR and Film Production in 2025
5
S&P Global Ratings has assigned IDBank CJSC a long-term rating of “BB-” and a short-term rating of “...



