Ինչպես լվանալ բանջարեղեններն ու մրգերը, որպեսզի դուրս գան վտանգավոր քիմիկատները
LIFEԴժվար է պատկերացնել ժամանակակից տնտեսությունը՝ առանց քիմիկատների օգտագործման։ Mirkrasoty.life կայքը գրում է, որ դրանք պաշտպանում են բույսերը վնասատուներից և հիվանդություններից։ Միևնույն ժամանակ պեստիցիդները վտանգավոր են մարդու օրգանիզմի համար։ Պեստիցիդները կուտակվում են պտղի վերին հատվածում և հազվադեպ են թափանցում ներս։ Այդ պատճառով էլ քիմիկատները կարելի է լվանալ՝ օգտագործելով այս մեթոդը, որը կօգնի ազատվել 98 տոկոս քիմիկատներից։
- Քացախը խառնեք ջրի հետ 1։3 հարաբերակցությամբ։
- Բանջարեղենն ու միրգը դրեք ջրի մեջ և թողեք 5-10 րոպե։
- Հոսող ջրի տակ լվացեք միրգն ու բանջարեղենը։
Եթե ձեռքի տակ քացախ չկա, այն կարող եք փոխարինել 1 ճաշի գդալ կիտրոնի հյութով և 2 ճաշի գդալ սննդային սոդայով՝ այն խառնելով մեկ բաժակ ջրի հետ։
Նյութը հրապարակման պատրաստեց 168.am-ը
1
Euromoney Names Ameriabank Armenia’s Best Bank for Real Estate for the Second Year in a Row
2
Unibank’s Perpetual Bonds Were Acquired in Nearly One Day
3
S&P Global Ratings has assigned IDBank CJSC a long-term rating of “BB-” and a short-term rating of “...
4
Apply for a Unibank salary card and get a chance to win 1 000 000 AMD
5
AraratBank Joins Armenia's New Greening Initiative: 100 Hectares of New Forest within Three Years



