Սխտորի օգտակար հատկությունների մասին
PHOTOՍխտորը ոչ միայն մթերք է, որ ավելի համեղ է դարձնում մեր սնունդը, այլ նաև օգնում է պայքարել առողջական լուրջ խնդիրների դեմ: Դեռ հին ժամանակներից սխտորը օգտագործել են բժշկությամ մեջ:
Սխտորը շատ լավ անցկացնում է միզուղիների ինֆեկցիան
Սխտորի հյութը բնական միջոց է միզուղիներում վարակնից ազատվելու համար: Հետազոտությունների արդյունքում սխտորով դիետան շատ լավ արդյունք է ցույց տվել միզուղիների բուժման գործում: Սխտորը շատ լավ հակաբորբոքային և հակաբակտերիալ հատկություններ ունի:
Սխտորը կանխարգելում է քաղցկեղի առաջացումը
Քաղցկեղի հետազոտությունների ամերիկյան կենտրոնը հայտնում է. եթե կտրատած սխտորով ինգալիացիաներ անել 10 րոպե այն շատ դրական ազդեցություն կունենա ողջ օրգանիզմի առողջության համար:
Սխտորը նույնիսկ կանխարգելում է քաղցկեղի առաջացում, այդ իսկ պատճառով մյուս անգամ սնունդ պատրաստելիս, ամեն անգամ տաս րեպո շնչեք թարմ կտրատված սխտորը, այնուհետև օգտագործեք սնունդի մեջ:
Սխտորի օգնությամբ կարելի է բուժել ոտքերը սնկային հիվանդություններից։
Եռացրեք սխտորը և գոլ վիճակում ոտքերը դրեք մեջը: Տհաճ հոտից մի վախեցեք, քանի որ այն չի պահպանվում:
Մրսածությունը հաղթահարելու շատ լավ եղանակ
Մրսածության առաջին նշանների ժամանակ վերցրեք երկու հատիկ սխտոր, 25 վայրկյան տաքացրեք միկրոալիքային վառարանում և կերեք: