Սմբուկն իր օգտակարությամբ չի զիջում մյուս բանջարեղենային կուլտուրաներին
LIFEԳիտնականները բազմաթիվ ուսումնասիրությունների արդյունքում կոչ են անում հնարավորինս շատ սմբուկ օգտագործել, քանի որ դրանք առողջացնում են ինչպես ամբողջ օրգանիզմն, այնպես էլ առանձին օրգաններ։ Այդ բանջարեղենում ամենաշատ վիտամիններ և միկրոտարրեր պարունակում է կեղևը: Սմբուկը պարունակում է սննդային մանրաթելեր, կալիում, մագնեզիում, հակաօքսիդանտներ:
Այն դրական է ազդում սրտի, ենթաստամոքսային գեղձի և ուղեղի վրա: Սմբուկի օգտագործումը նվազեցնում է ճարպակալման, շաքարախտի, սրտանոթային հիվանդությունների ռիսկը, նպաստում է դեմքի և մազերի առողջ գույնին: Ապացուցված է, որ այն օգնում է տարիքային հոգեկան խանգարումների ժամանակ և բարելավում է հիշողությունը:
1
An unprecedented Evening for the Armenian Fashion and Hospitality Industry: World-Renowned Dress Des...
2
Euromoney Names Ameriabank Armenia’s Best Bank for Real Estate for the Second Year in a Row
3
Unibank’s Perpetual Bonds Were Acquired in Nearly One Day
4
S&P Global Ratings has assigned IDBank CJSC a long-term rating of “BB-” and a short-term rating of “...
5
Apply for a Unibank salary card and get a chance to win 1 000 000 AMD



