ՈՒՇԱԴՐՈՒԹՅՈՒՆ․ Եթե դուք սիրում եք լոլիկով և վարունգով աղցան, ապա անպայման պետք է կարդաք ՍԱ
LIFEՍննդի ոլորտի մասնագետները հայտարարել են, որ լոլիկով և վարունգով աղցանը վտանգավոր է առողջության համար։ Ըստ վերջիններիս՝ բանջարեղենի տարբեր տեսակներ չպետք է խառնել իրար, քանի որ օրգանիզմը տարբեր ժամանակներում է յուրացնում այն։ Այդ համադրությունը մեծացնում է ստամոքսում արյան խմորումները, որն էլ մեծացնում է օրգանիզմի թունավորումը։ Նման անհամատեղելի բանջարեղենի համադրությունը հանգեցնում է որովայնի հատվածում ուժեղ ցավերի և աղիներում գազի։Ավելին նրանք նաև նշում են, որ կան մի շարք մթերքներ, որոնք չպետք է միասին ուտել՝ մսով և պանրով մակարոն, բանջարեղեն և պանիր, հաց, բանան և կաթ, ձմերուկ և սեխ։
Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ սկզբնաղբյուր կայքում՝ http://bestinfo.am/archives/5086
1
An unprecedented Evening for the Armenian Fashion and Hospitality Industry: World-Renowned Dress Des...
2
Euromoney Names Ameriabank Armenia’s Best Bank for Real Estate for the Second Year in a Row
3
Unibank’s Perpetual Bonds Were Acquired in Nearly One Day
4
S&P Global Ratings has assigned IDBank CJSC a long-term rating of “BB-” and a short-term rating of “...
5
Apply for a Unibank salary card and get a chance to win 1 000 000 AMD



