Քաղցկեղը ոչնչանում է, երբ դուք ուտում եք այս 5 մթերքները. հենց այսօրվանից սկսեք օգտագործել դրանք քաղցկեղի կանխարգելման և ոչնչացման համար
LIFEԱյս 5 մթերքները օժտված են քաղցկեղի բջիջների աճը ճնշելու, քաղցկեղի առաջացման ռիսկը կանխելու հատկությամբ:
Հապալաս և ազնվամորի
Հապալասը և ազնվամորին հայտնի են իրենց հակաքաղցկեղային հատկություններով, հատկապես երբ խոսքը գնում է ձվարանների քաղցկեղի մասին: Դրանց դրական ազդեցությունը վաղուց է ապացուցվել, հիանալի կերպով կանխում են ձվարանների քաղցկեղի առաջացումը:
Սուրճ և կանաչ թեյ
Սուրճը և կանաչ թեյը հանդիսանում են քաղցկեղի առաջացման ռիսկը նվազեցնող ըմպելիքներ:
Լոլիկ
Լոլիկը պարունակում է լիկոպին, որն օժտված է հակաքաղցկեղային հատկություններով: Մասնագետները բացատրում են, որ լիկոպինը մարսողական համակարգի միջոցով հեշտությամբ է բաշխվում ողջ օրգանիզմում:
Լիկոպինն առավել արդյունավետ ազդեցություն է գործում, երբ այն ենթարկվում է ջերմային մշակման: Այդ իսկ պատճառով, քաղցկեղի աճը կանգնեցնելու համար շատ օգտակար է եփված լոլիկը:
Սև շոկոլադ
Սև շոկոլադը անչափ համեղ է, նաև շատ օգտակար է սրտին, բարձրացնում է տրամադրությւնը, պայքարում է նաև քաղցկեղի դեմ:
Քրքում
Այս համեմունք օժտված է առողջության համար հիանալի օգտակար հատկություններով, այն նաև օգտագործվում է որպես քաղցկեղի կանխարգելման միջոց:
Նյութը հրապարակման պատրաստեց՝ Goodinfo-ն