Կոնֆետ Բաունտի
PHOTOԲաղադրիչներ
- շոկոլադ կաթնային - 200գր
- կոկոսի քերուկ - 3 բաժակ
- խտացրած կաթ - 1 բանկա
Պատրաստման եղանակ
- Կոկոսի քերուկը լավ խառնել խտացրած կաթի հետ:

- Այնուհետև վերցնել 1 գդալ ստացված խառնուրդից, դնել ափի մեջ և ուղղանկյուն ձև տալ նրան:

- Ստացված կոնֆետները շարել պերգամենտային թղթով պատված մեծ ափսեի կամ տապակի վրա: Տեղափոխել կոնֆետները տապակով սառցարան 20 րոպեով:

- Միկրոալիքային վառարանում կամ գոլորշու վրա հալեցնել շոկոլադը:

- Ընկղմել շոկոլադի մեջ արդեն սառչած կոկոսի կոնֆետները:


- Շոկոլադապատ կոնֆետները կրկին դնել պերգամենտային թղթով պատված տապակի վրա և տեղափոխել սառցարան 1 ժամով:

Վերջ, Բաունտի կոնֆետը պատրաստ է զարմացնել ձեր հյուրերին: Չմոռանաք խոստովանել, որ այն գնված չէ:
1
Ucom and SunChild Launch the “Smart Birdwatching” Educational Program
2
Free Style issues Armenia’s first corporate bonds in the fashion retail sector, placed by Cube Inves...
3
From idea to implementation: Ameriabank Presents the Programs Implemented under My Ameria, My Armen...
4
Welcome to the ID booth: Big Christmas Market
5
AraratBank Supports Digitization of "Karin" Scientific Center Archive



