Հացը բորբոսից պաշտպանելու նոր միջոց
PHOTOՇատ արտադրողներ հացի թարմությունը պահպանելու համար օգտագործում են կալցիումի պրոպիոնատ:
Բրազիլացի գիտնականները, սակայն, գտել են հացի մեջ բորբոսի աճը դանդաղեցնող բնական բաղադրիչ տարրեր:
Նրանք պատրաստել են ուտելի ժապավեն՝ օրեգանոյի բուսական յուղի և մեխակի հիմքով:

Այդ բույսերի հոտավետ նյութերը ճնշում են մանրէների և սնկերի զարգացումը:
Այդ տեխնոլոգիան թույլ է տալիս չկտրատված հացի կյանքը պահպանել ևս երկու շաբաթ:

1
Free Style issues Armenia’s first corporate bonds in the fashion retail sector, placed by Cube Inves...
2
Ucom and SunChild Launch the “Smart Birdwatching” Educational Program
3
From idea to implementation: Ameriabank Presents the Programs Implemented under My Ameria, My Armen...
4
Unibank Completed the Placement of Its Third Issuance of Perpetual Bonds
5
The results of the second Junius financial literacy competition have been summarized



