Ամենահեշտ ու արագ պատրաստվող թխվածքը
PHOTOԷԿԼԵՐ
100 գր. կարագը մեկ բաժակ ջրի մեջ դնել կրակին, մինչև հալվի, ավելացնել 1բաժակ ալյուր և կրակի վրա խառնել, որ դառնա միասեռ զանգված, ու խմորը փայլ ստանա մի քիչ։

Հանել կրակից, թողնել մի քիչ սառի և հերթով ավելացնել 5-6 ձու, մինչև որ դառնա էն պնդության, որ գդալով դնեք լիստի վրա՝ ձև ընդունի, շատ չփռվի։
Լիստը նախօրոք յուղել և թեթև ալյուր ցանել։ Եփել տաք ջեռոցում 35-40 րոպե մինչև վարդագույն դառնալը։

Կրեմը ես անում եմ ամենասովորական եփովի կրեմ, սովորաբար էկլերի կրեմը ձու էլ են անում, բայց ես չեմ անում։
Անում եմ. մեկ բաժակ կաթ, մեկ բաժակ շաքարավազ, 2 ճաշի գդալ ալյուր, վերջում վանիլ։
1
Ucom and SunChild Launch the “Smart Birdwatching” Educational Program
2
From idea to implementation: Ameriabank Presents the Programs Implemented under My Ameria, My Armen...
3
Welcome to the ID booth: Big Christmas Market
4
AraratBank Supports Digitization of "Karin" Scientific Center Archive
5
The results of the second Junius financial literacy competition have been summarized



