Օրվա բաղադրատոմսը. Ջեռոցում եփված կարտոֆիլ
ВИДЕОՕրիգինալ բաղադրատոմս, թե ինչպես պատրաստել կարտոֆիլ տոնական սեղանի համար:
Այն ամենը, ինչ հարկավոր է վերցնել, ընդամենը մի քանի կարտոֆիլ է:
Ամբողջական, կեղևով եփված կարտոֆիլները հարկավոր է կարագով պատել ու ջեռոցում դնել մինչ պատրաստ լինելը:
Ամեն ինչ հարկավոր է անել այնպես, ինչպես վիդեոյում է:
Կտրում ենք կարտոֆիլի վերևի հատվածը (կարտոֆիլի 1/3-ը), հանում ենք միջուկը, որպեսզի չվնասենք կեղևը, ու որ այն պահպանի իր ձևը:
Միջուկի վրա ավելացնում ենք կարագ, սոխ, համեմունքներ ու սպիտակ չեդդեր, կաթ ու ձու:
Ապա խճողակը լցոնում ենք կարտոֆիլի կեղևի մեջ, վրան շաղ ենք տալիս համեմունքներ ու դնում ջեռոցը:
20-30 րոպեից ուտեստը կարող եք մատուցել:
1
Почему бывший министр обороны «заговорил сейчас»? «Паст».
2
Отныне не «спонтанно», а организованно. «Паст».
3
Пашинян: Вопрос Нагорного Карабаха был решен в 1996 г, просто никто нам об этом не говорил
4
В Ереване прошёл образовательный марафон «ЕАЭС: интеграция и возможности»
5
Цена серебра обновила рекорд - $57,86 за унцию



