Պատրաստում ենք մածունով գաթա
ЛАЙФԲաղադրությունը՝
ձու -4 հատ
շաքարավազ -2 թեյի բաժակ
կարագ -250 գրամ
ձեթ -1 սուրճի բաժակ
մածուն -0.5 լիտր
քացախ- 1 ճաշի գդալ
սոդա -1 թեյի գդալ
ալյուր
Միջուկ
յուղ -4 ճաշի գդալ
շաքարավազ -1 թեյի բաժակ
ալյուր -1 թեյի բաժակ
վանիլ
Խմորի ալյուրը այնքան, որ ստացվի պինդ խմոր։ Միջուկինը նշված է բաղադրության մեջ։
Օգտագործել 1 բաժակ շաքարավազը միջուկի համար։
- Ձուն հարել շաքարավազի հետ, ավելացնել փափկացրած կարագը և լավ հարել:
- Լավ հարելուց հետո ավելացնել ձեթը, մածունը սոդայի հետ, քացախը և այլուրը: Հունցելուց հետո բաժանել 4 գնդի:
- Գնդերը բացել մեջը դնել խորիզը։
- Խորիզը պատրաստելու համար յուղը հարել շաքարավազի հետ, ավելացնել ալյուրը և վանիլը:
1
Почему бывший министр обороны «заговорил сейчас»? «Паст».
2
Отныне не «спонтанно», а организованно. «Паст».
3
Пашинян: Вопрос Нагорного Карабаха был решен в 1996 г, просто никто нам об этом не говорил
4
В Ереване прошёл образовательный марафон «ЕАЭС: интеграция и возможности»
5
Цена серебра обновила рекорд - $57,86 за унцию



