Կոնյակի օգտակար հատկությունները
ФОТОԿոնյակը ալկոհոլային հայտնի խմիչք է, որն օգտագործում են լավ առիթների ժամանակ: Այն շատ համեղ է և դրական լիցքեր է հաղորդում: Սակայն, բացի համեղ լինելուց, կոնյակը նաև բուժիչ հատկություններ ունի, ինչի մասին քչերը գիտեն:

1. Կոնյակի և ընկույզի խառնուրդը օգտակար է հազի համար: Պատրաստված խառնուրդը պետք է երեք օր պահել մութ տեղում, այնուհետև խմել՝ օրական մեկ անգամ:

2. Կոնյակի և ձվի խառնուրդը օգտակար է մազաթափության համար: Ստացված խառնուրդը պետք է քսել մազարմատներին, պահել 30 րոպե և լվանալ:

3. Աղի և կոնյակի խառնուրդը շատ լավ միջոց է ատամնացավի դեպքում: Անհրաժեշտ է ստացված խառնուրդի մեջ բամբակը թրջել և դնել ցավացող ատամի վրա: Ցավը միանգամից կանհետանա:
Նյութը հրապարակման պատրաստեց Past.am-ը:
1
Обеспокоенная Европа поднимает голос: авторитетные международные деятели предупреждают: «в Армении у...
2
Госпожа прокурор, когда-то вы рыдали в кабинете генерала… А теперь фабрикуете дело против этого же г...
3
Вся страна стала заложницей страхов и тревог Пашиняна: «Паст»
4
Тотальный провал в Гюмри: «антиплитургии» - партийные собрания: «Паст»
5
Семён Багдасаров: Выбор Турции вместо России — опасная историческая слепота



