Ամանորին հավը պատրաստեք վրացական ձևով, որը շատ համեղ է ստացվում, իսկ պատրաստման եղանակը այստեղ
ЛАЙФԲաղադրամասեր 1 հատ հավ, 200 գ թթվասեր, սամիթ, 3 պճեղ սխտոր, 1 ճաշի գդալ ձեթ, Համեմունքներ աղ Պատրաստման եղանակը Հավը կտրատել դոշի ուղությամբ։ Շաղ տալ վրան ձեթ։ Պատել համեմունքներով։ Դնել ջեռոցի թավայի վրա, մեջքը վերև։ Դնել ջեռոցում և տապակել 30 րոպե։ Հանել ջեռոցից և կտրատել։
Թթվասերի վրա ավելացնել սխտոր, մանր կտրատած սամիթ և աղ։ Ստացված զանգվածը լցնել հավի վրա։ Կատեգորիաներ Հիմնական և առօրյա ուտեստներ Միս Տոնական ուտեստներ :
1
Почему бывший министр обороны «заговорил сейчас»? «Паст».
2
Отныне не «спонтанно», а организованно. «Паст».
3
Пашинян: Вопрос Нагорного Карабаха был решен в 1996 г, просто никто нам об этом не говорил
4
В Ереване прошёл образовательный марафон «ЕАЭС: интеграция и возможности»
5
Цена серебра обновила рекорд - $57,86 за унцию



