15.8 տոկոսանոց աճ` մակարոնեղենի արտադրությունում
БЛОГՄանե Զաքարյանը ֆեյսբուքյան իր էջում գրում է.
Տեղական արտադրությունը զարգացնելու արդյունքում լուծվում են մի շարք խնդիրներ: Դրանցից կարելի է առանձնացնել արտահանման ծավալների հնարավոր աճը, տեղական շուկայում մրցակցության բարձրացումը, ինչը հանգեցնում է գնանկման և որակի բարձրացման, ինչպես նաև աշխատատեղերի ավելացումը, որը շատ կարևոր է Հայաստանի համար:
Փոքր շուկա ունեցող մեր երկրում վերջին մեկ տարվա ընթացքում արձանագրվել է արտադրության աճ մի շարք ուղղություններով: Մոտ 30.3 տոկոսով աճել է պահածոների արտադրությունը, 0.1 տոկոսով ավելացել է հրուշակեղենինը, իսկ մակարոնեղենի դրական ցուցանիշը կազմել է 15.8 տոկոս: Վերջինի արտադրության ծավալները տոննայի արտահայտմամբ կազմել է 16 հազար 247.3:
1
Почему бывший министр обороны «заговорил сейчас»? «Паст».
2
Отныне не «спонтанно», а организованно. «Паст».
3
Пашинян: Вопрос Нагорного Карабаха был решен в 1996 г, просто никто нам об этом не говорил
4
В Ереване прошёл образовательный марафон «ЕАЭС: интеграция и возможности»
5
Цена серебра обновила рекорд - $57,86 за унцию



