Կիտրոնի և սոդայի խառնուրդ. Համադրություն, որ կյանքեր է փրկում
ФОТОՏարբեր ուսումնասիրություններ ցույց են տվել, որ կերակրի սոդան և կիտրոնը կարող են օգտակար լինել օրգանիզմի համար, իսկ դրանց համադրությունն առավել օգտակար է, քանի որ կարող է 1000 անգամ մեծ օգուտ տալ քաղցկեղի բուժման ժամանակ, քան քիմիոթերապիան:
Ինչպես տեղեկացնում է healthyfoodhouse.com-ը՝ կիտրոնը հակաքաղցկեղային միջոց է: Այն ուժեղ ազդեցություն է ունենում նաև կիստաների և ուռուցքների վրա: Այն կարող է սպանել քաղցկեղի բջիջները հատկապես իր D-limonene նյութի շնորհիվ:
Վերջերս կատարված հետազոտությունը ցույց է տվել, որ ամեն շաբաթ 4 կիտրոն օգտագործելու դեպքում նվազում է հաստ աղիքի քաղցկեղի առաջացման հավանականությունը 18 տոկոսով, ստամոքսի քացկեղը՝ 18 տոկոսով, կոկորդի քաղցկեղը՝ 58 տոկոսով։
Վերջին հետազոտությունները ցույց են տվել, որ շաբաթական 4 կիտրոն ուտելով կարելի է 18 տոկոսով նվազեցնել հաստաղու, ստամոքսի քաղցկեղով հիվանդանալու վտանգը: Կիտրոնը քայքայում է 12 տարբեր տեսակի քաղցկեղի բջիջներ: Քիմիոթերապիան ազդում է մարմնի վրա ներսից և դրսից։ Այն սպանում է ամեն ինչ, բացի քաղցկեղից։ Այս ամենը հիշելով՝ փորձեք բնական թերապիան։
Խառնուրդը պատրաստելու համար անհրաժեշտ է ընդհամենը 2 թեյի գդալ կիտրոն և կես թեյի գդալ կերակրի սոդա:
Նյութը հրապարակման պատրաստեց Past.am-ը: