Ահա թե ինչ են ուտում առողջ մարդիկ նախաճաշին
ФОТОBlogNews-ը գրում է.
Առողջ սնվելու համար պարտադիր չէ ինչ-որ դիետաներ պահել կամ կենսաբանորեն մաքուր սնունդ գնել։ BlogNews-ը պարզել է, որ հնարավոր է առողջ սնվել առանց այդ ամենն անելու՝ մատչելի և հարմար։
Ձու ավոկադոում
Այս համեղ նախաճաշը, որը հարուստ է պրոտեինով, մեծ ուրախություն կպատճառի Ձեր սրտին:
Մրգեր և տոստ՝ նուշի յուղով և սալյամի երշիկով
Շատ մարդիկ հավատում են, որ այս համադրությունը տարօրինակ է, սակայն իրականում դա շատ համեղ և օգտակար է։
Ձու, ավոկադոյով տոստ և հավամիրգ
Այս ճաշատեսակը հարուստ է հակաօքսիդանտներով և խթանում է արյան շրջանառությունը։
Բանջարեղենով օմլետ
Բանջարեղենով օմլետի այս բաժինը կարելի է բաժանել 5 ճաշերի մեջ։ Այստեղ կարող եք ազատություն տալ Ձեր երևակայությանը և օգտագործել ցանկացած տեսակի բանջարեղեններ։
Ավոկադոյով տոստ՝ պանրով և ձվով
Տաքացրեք ավոկադոն և տոստը միկրոալիքային վառարանում։ Վրան դրեք թարմ պատրաստված ձու և համեմեք։ Սա ոչ միայն պրոտեինի հիանալի աղբյուր է, այլ նաև հիանալի միջով՝ մինչև ճաշը քաղցը հաղթահարելու համար։