Օրվա բաղադրատոմսը. Իտալական աղցան
ФОТОԲաղադրություն
200 գ պանիր
200 գ խոզապուխտ
1 հ. դեղին պղպեղ
100 գ լոլիկ
50 գ ձիթապտուղ
80 գ մայոնեզ
մաղադանոս
սամիթ
200 գ մակարոն
աղ, պղպեղ
Պատրաստման եղանակ
Պանիրն անցկացնել քերիչով, լոլիկը կլոր-կլոր կտրտել, ձիթապտուղը կիսել, սամիթն ու մաղադանոսը մանր կտրտել, խոզապուխտը և պղպեղը կտրտել երկարությամբ, խառնել։ Մակարոնը եփել, քամել, վրան սառը ջուր լցնել, կրկին քամել, ավելացնել կտրտած աղցանին, աղ և պղպեղ լցնել, մայոնեզ, խառնել։
1
Почему бывший министр обороны «заговорил сейчас»? «Паст».
2
Отныне не «спонтанно», а организованно. «Паст».
3
Пашинян: Вопрос Нагорного Карабаха был решен в 1996 г, просто никто нам об этом не говорил
4
В Ереване прошёл образовательный марафон «ЕАЭС: интеграция и возможности»
5
Безопасная авантюра без «парашюта». «Паст»



