Յուրահատուկ փաստեր բրնձի մասին, որոնք քչերին են հայտնի
ЛАЙФԳոյություն ունեն բրնձի բազմաթիվ տեսակներ և փորձագետները որոշել են պարզել, թե բրնձի որ տեսակն է ավելի օգտակար և որ դեպքերում է հարկավոր օգտագործել: Օրինակ կլոր բրինձը եփելիս դառնում է կպչուն, ինչի շնորհիվ շատ հարմար է պուդինգ պատրաստելու համար:
Հարկավոր է առանձնահատուկ ուշադրություն դարձնել ամբողջական բրնձին, քանի որ այն շատ հարուստ է օգտակար նյութերով: Սակայն բրնձի այս տեսակը հարկավոր շատ երկար եփել: Բացի այդ, շատ օգտակար է նաև շոգեխաշած բրինձը, քանի որ շնորհիվ յուրահատուկ ջերմային մշակման այն պահպանում է վիտամինների մեծ մասը:
Գիտնականները վստահեցնում են, որ բրնձի ամենաօգտակար տեսակներից մեկն է համարվում չմշակված «վայրի» բրինձը, սակայն այն ամենաերկար եփվողն է և ունի արտասովոր համ:
1
Почему бывший министр обороны «заговорил сейчас»? «Паст».
2
Отныне не «спонтанно», а организованно. «Паст».
3
Пашинян: Вопрос Нагорного Карабаха был решен в 1996 г, просто никто нам об этом не говорил
4
В Ереване прошёл образовательный марафон «ЕАЭС: интеграция и возможности»
5
Безопасная авантюра без «парашюта». «Паст»



