Ինչպես անվերադարձ ջնջել ֆեյսբուքի պրոֆիլը
ЛАЙФԻնչպես գիտեք, Ֆեյսբուքի պրոֆիլը կարող եք ցանկացած պահի պասիվացնել և որոշ ժամանակ անց նորից ակտիվացնել: Սակայն, եթե ցանկանում եք անվերադարձ ջնջել պրոֆիլը, ապա կարող եք կատարել հետևյալ քայլերը:
1. Այցելեք այս էջը:
3. Սեղմեք Delete my Account կոճակը:
4. Գրեք գաղտնաբառը և նկարի կոդը:
5. Սեղմեք OK:
14 օրվա ընթացքում պրոֆիլը ամբողջապես կջնջվի: Եթե փոշմանեք և նորից ցանկանաք ակտիվացնել այն, ապա 14 օրերի ընթացքում կարող եք մուտք գործեք Ձեր պրոֆիլ և սեղմել Cancel Deletion:
4. Գրեք գաղտնաբառը և նկարի կոդը:
5. Սեղմեք OK:

14 օրվա ընթացքում պրոֆիլը ամբողջապես կջնջվի: Եթե փոշմանեք և նորից ցանկանաք ակտիվացնել այն, ապա 14 օրերի ընթացքում կարող եք մուտք գործեք Ձեր պրոֆիլ և սեղմել Cancel Deletion:
1
IDBank представит экологические и инновационные инициативы на COP17
2
Тревожный сигнал из Шикахога: когда природа кричит о помощи, а мир проводит «зеленые» форумы: «Паст...
3
При поддержке Ucom в Паруйр-Севаке установлена новая камера с ИИ для мониторинга дикой природы
4
Доберутся ли медведи из Шикаоха до COP17?
5
ВТБ (Армения) поддержал инициативу Newmag BOOK DONATION в городе Раздан



