Աղացած մսով մակարոն
ЛАЙФԲաղադրությունը
1 գլուխ սոխ
2 կանաչ բիբար
1 կարմիր բիբար
0,5 կգ տավարի միս
1ճ/գ կարմիր գինի
1ճ/գ տոմատ
0,5 լիտր աղացած լոլիկ
աղ սև պղպեղ կարմիր պղպեղ դաղձ, ծիտռեն
Պատրաստման եղանակները
Սոխը և բիբարը կտրատել միջին չափսի և տապակել։ Հետո ավելացնել միսը և պատառաքաղի օգնությամբ անընդհատ խառնել որպեսզի խոշոր գնդեր չմնա։ Երբ միսը պատրաստ կլինի ավելացնել գինին և սպասել մինչև ալկոհոլն անցնի։ Այնուհետև ավելացնել տոմատը և խառնել որպեսզի տարածվի։ Ավելացնել նաև լոլիկը և համեմել ըստ ճաշակի։ Վերջում ավելացնել նախորոք կտրատած դաղձն ու ծիտրոնը, եփված մակարոնը լցնել ափսեի մեջ, իսկ վրան գդալի օգնությամբ տարածել նախապես պատրաստ միսը:Բարի ախորժակ
1
Почему бывший министр обороны «заговорил сейчас»? «Паст».
2
Пашинян: Вопрос Нагорного Карабаха был решен в 1996 г, просто никто нам об этом не говорил
3
Тотальный провал в Гюмри: «антиплитургии» - партийные собрания: «Паст»
4
«Почему стрелы были направлены именно в адрес “того, кто разнимает драку”. «Паст»
5
В Ереване прошёл образовательный марафон «ЕАЭС: интеграция и возможности»



