Օրվա բաղադրատոմս. Տորթ «Պոլենո» (ֆոտո)
ЛАЙФԲաղադրամասեր՝
150 գրամ նուշ
500 մլ սերուցք
380 գրամ խտացրած կաթ
750 գրամ շերտավոր խմոր՝ առանց դրոժ
Պատրաստման եղանակ՝
Խմորը երկարությամբ կտրատել:
Թխել ջեռոցում 200 աստիճանով:
.png)
Սերուցքը հարել, ավելացնել խտացրած կաթը, կրկին հարել:
Խմորը շարել սննդի նրբաթիթեղի վրա, կրեմը քսել, լցնել նուշը ու փաթաթել;
Գիշերը դնել սառնարան:
Առավոտյան կրեմ քսել ու ավելացնել նուշը:
.png)
1
Почему бывший министр обороны «заговорил сейчас»? «Паст».
2
Отныне не «спонтанно», а организованно. «Паст».
3
Пашинян: Вопрос Нагорного Карабаха был решен в 1996 г, просто никто нам об этом не говорил
4
В Ереване прошёл образовательный марафон «ЕАЭС: интеграция и возможности»
5
Безопасная авантюра без «парашюта». «Паст»



