Սմբուկով կոտլետներ. 5 րոպե և դուք կունենաք համեղ ընթրիք
ЛАЙФԲաղադրիչներ
- 1 մեծ սմբուկ (կամ երկու փոքր)
- 2 թարմ հավի ձու
- ալյուր
- աղ՝ ըստ ճաշակի
- արևածաղկի ձեթ
Պատրաստման եղանակ
Սբուկը լվանալ, մաքրել, երկայնքով կտրել բարակ շերտերի,
Վրան աղ լցնել և թողնել 10 րոպե,
Ձուն կոտրել, վրան աղ լցնել՝ ըստ ճաշակի, և հարել,
Կտրատված սմբուկները թաթախել ալյուրի մեջ, այնուհետև հարած հավկիթի մեջ, տապակել արևածաղի ձեթով,
Կարող եք մատուցել ինչպես տաք, այնպես էլ սառը:
Բարի ախորժակ:
1
Почему бывший министр обороны «заговорил сейчас»? «Паст».
2
Отныне не «спонтанно», а организованно. «Паст».
3
Пашинян: Вопрос Нагорного Карабаха был решен в 1996 г, просто никто нам об этом не говорил
4
В Ереване прошёл образовательный марафон «ЕАЭС: интеграция и возможности»
5
Безопасная авантюра без «парашюта». «Паст»



