Պանրով և նրբերշիկով կարկանդակ
ЛАЙФԲաղադրիչներ
կեֆիր - 250 մլ
ալյուր - 150 գր
ձու - 2 հատ
պանիր - 200 գր
նրբերշիկ - 200 գր
փխրեցուցիչ - 1 թ/գդ
աղ
Պատրաստման եղանակ
Պանիրը անցկացնում ենք խոշոր քերիչով։Նրբերշիկները բարակ շրջանաձև կտրատում ենք։
Ձվերը, կեֆիրը, 1/3 թ/գդ աղը խառնում ենք` մինչև զանգվածը համասեռ դառնա։
Ավելացնում ենք պանիրն ու նրբերշիկը, խառնում ենք։Զանգվածը դնում ենք յուղով պատված ձևամանի (25x25 չափի) մեջ։Տեղափոխում ենք մինչև 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցի մեջ և մոտ 35-40 րոպե թխում ենք։
Պատրաստ է։
Շատ համեղ պանրով և նրբերշիկով կարկանդակ , որը հատկապես համեղ է, երբ տաք վիճակում է:
1
Почему бывший министр обороны «заговорил сейчас»? «Паст».
2
Отныне не «спонтанно», а организованно. «Паст».
3
Пашинян: Вопрос Нагорного Карабаха был решен в 1996 г, просто никто нам об этом не говорил
4
В Ереване прошёл образовательный марафон «ЕАЭС: интеграция и возможности»
5
Безопасная авантюра без «парашюта». «Паст»



