Առավոտյան նախաճաշ. տաք բուտերբրոդ ֆրանսիական ձևով
ЛАЙФԲաղադրությունը
4 կտոր հաց
2 ձու
50 գրամ կարագ
4 կտոր պանիր
4 կտոր խոզապուխտ
աղ
կանաչի
Պատրաստման եղանակը
Հացերին մի կողմից հավասար կարագ քսեք, հետո այդ կարագոտ կողմով դրեք ջեռոց դրվող ամանի մեջ: Վրան ըստ հերթականության շարեք պանիր, խոզապուխտ, էլի պանիր և ևս մի կտոր հաց, այս անգամ էլ կարագով կողմը դուրս:
Պատրաստի բուտերբրոդները դրեք 220 աստիճան տաքացված ջեռոցը և սպասեք մինչև ոսկեգույն երանգ ստանան:
Այդ ընթացքում մնացած կարագով ձվածեղ պատրաստեք և դրեք պատրաստի բուտերբրոդի վրա:
Մատուցելիս կտրատած կանաչի շաղ տվեք վրան:





1
Почему бывший министр обороны «заговорил сейчас»? «Паст».
2
Пашинян: Вопрос Нагорного Карабаха был решен в 1996 г, просто никто нам об этом не говорил
3
Тотальный провал в Гюмри: «антиплитургии» - партийные собрания: «Паст»
4
В Ереване прошёл образовательный марафон «ЕАЭС: интеграция и возможности»
5
Президент Индии угостила Путина вегетарианским ужином



