Խորոված սոխի 5 բուժիչ հատկությունները
ФОТОԲոլորս գիտենք թարմ սոխի բուժիչ հատկությունների մասին, սակայն շատ քչերը գիտեն, որ օգտակար է ոչ միայն թարմ, այլ նաև խորոված սոխը: Իսկ թե ինչով է այն օգտակար, կօգնի պարզել Past.am-ը:
Պարզվում է` այն ջերմային մշակման ժամանակ այն չի կորցնում իր ոչ մի օգտակար հատկություն: Նրանից միայն դուրս են գալիս եթերայուղերը, որոնք թարմ սոխին հաղորդում են յուրօրինակ համ ու հոտ: Նշենք որ, խորովելու համար պետք է ընտրել միջին չափսի սոխեր:

1. Խորոված սոխը բուժում է արյան մակարդելիության հետ կապված հիվանդությունները: Այն հատկապես խորհուրդ է տրվում ամեն օր օգտագործել` ինֆարկտից կամ ինսուլտից հետո:
2. Պարզվում է, որ խորոված սոխի միջոցով հնարավոր է բուժել թութքը: Սոխով կոմպրեսը ունի ախտահանող հատկություններ և ունի մաշկի հյուսվածքները արագ վերականգնելու հատկություն:
3. Խորոված սոխը հեշտությամբ բուժում է խոցերն ու երկար չապաքինող վերքերը:
4. Օգտակար է այն մարդկանց, ովքեր տառապում են շաքարային դիաբետով, կամ տառապում են արյան մեջ շաքարի մակարդակի կտրուկ տատանումնեով:
5. Խորոված սոխը արագորեն բարելավվում է հիպերտոնիայով ու աթերոսկլերոզով հիվանդների վիճակը: Այն մաքրում է անոթները՝ ազատելով խոլեստերինային կուտակումներից, ինչպես նաև կանխում է արյան ճնշման կտրուկ տատանումները:
1
Почему Арман Татоян не участвовал в слушаниях по делу политзаключённых? «Паст»
2
Где искать следы отмывания денег? «Паст»
3
Просто решили не возбуждать уголовное производство — и… всё. «Паст»
4
Отныне не «спонтанно», а организованно. «Паст».
5
Пашинян: Вопрос Нагорного Карабаха был решен в 1996 г, просто никто нам об этом не говорил



