Տաք բուտերբրոդ-ձողիկներ
ЛАЙФԲաղադրիչներ
- բուսայուղ - 2 ճ/գդ
- աղ - 0.5 թ/գդ
- հաց սպիտակ - 8 կտոր
- վարսակի փաթիլներ (հերկուլես) - 200 գր
- պանիր հալված - 100 գր
- ձու - 2 հատ
Պատրաստման եղանակ
- Հացերի չոր ծայրերը կտրում ենք և գրտնակում: Վրան հալած պանիր ենք քսում և ռուլետանման փաթաթում:

- Վարսակի փաթիլները բլենդերում մանրացնում ենք, իսկ ձվերն ու աղը՝ միասին պատառաքաղով հարում: Ձողիկները թաթախում ենք սկզբից ձվի, այնուհետև՝ վարսակի փաթիլների մեջ:

- Համեղ բուտերբրոդ ստանալու համար մեզ մնում է միայն ձողիկները բուսայուղապատ թավայում տապակել:

- Ահա և վերջ:
1
Почему бывший министр обороны «заговорил сейчас»? «Паст».
2
Отныне не «спонтанно», а организованно. «Паст».
3
Пашинян: Вопрос Нагорного Карабаха был решен в 1996 г, просто никто нам об этом не говорил
4
В Ереване прошёл образовательный марафон «ЕАЭС: интеграция и возможности»
5
Цена серебра обновила рекорд - $57,86 за унцию



