Աջիկայի հազվագյուտ բաղադրատոմս, որն ինձ տատիկս է սովորեցրել. կարելի է անմիջապես ուտել
ЛАЙФՁմռանը խնձորով աջիկան անփոխարինելի ուտեստ է մեր սեղանի համար: Այն ավելացնում ենք մսային ուտեստներին, ապուրներին, պարզապես ուտում ենք հացով:
Բաղադրիչները՝
5 կգ լոլիկ
1 քաղցր պղպեղ
1 կգ խնձոր
1 կգ գազար
100 գ. կարմիր կծու պղպեղ
1 բաժակ ձեթ
200 գ. սխտոր
1 բաժակ
9%-անոց քացախ
1,5 ճ. գ. աղ
1/2 ճ. գ. շաքարավազ
Պատրաստումը՝
- Քաղցր պղպեղը մաքրիր սերմերից:
- Գազարը և խնձորը կեղևից մաքրիր:
- Սխտորը մարքիր, կտրտիր: Կարմիր կծու պղպեղը մաքրիր:
- Մսաղացոփվ մանրացրու լոլիկները, քաղցր և կծու պղպեղները, խնձորը, գազարը: Խառնուրդին անպայման ձեթ ավելացրու:
- Ստացված զանգվածը դիր մարմանդ կրակի վրա և եփիր մոտ 2-2,5 ժամ:
- Ավելացրու մանրացված սխտորը, շաքարավզը, քացախը և աղը: Աջիկան ևս 30 րոպե եփիր:
- Մինչ խառնուրդը եփվում է, պատրաստիր տարաները՝ լավ լվա և ախտահանիր:
- Դեռ տաք աջիկան լցրու տարաների մեջ և փակիր կափարիչով: Տարաները շրջիր և թող սառեն, փաթաթել պետք չէ:
Բարի ախորժակ:








1
Почему Арман Татоян не участвовал в слушаниях по делу политзаключённых? «Паст»
2
Где искать следы отмывания денег? «Паст»
3
Просто решили не возбуждать уголовное производство — и… всё. «Паст»
4
Отныне не «спонтанно», а организованно. «Паст».
5
Пашинян: Вопрос Нагорного Карабаха был решен в 1996 г, просто никто нам об этом не говорил



