Կիվիի մուրաբայի բաղադրատոմսը. աննկարագրելի համեղ է, փորձեք, հաստատ չեք փոշմանի
Կիվիից պատրաստվող մուրաբան շատ համեղ է, օգտակար և տեսքն էլ չափազանց գրավիչ ու հեքիաթային, սա իսկական նվեր է քաղցրի ու կիվիի սիրահարների համար:
Բաղադրիչներ
Կիվի 5 հատ
Բանան – 1 հատ
Ժելատին 1 թ. գդալ
Շաքարավազ 220 գ
Կես կիտրոնի թարմ քամված հյութ:

Պատրաստման եղանակը
Կիվին և բանանը մանրացնել և թեթևակի տրորել: Ավելացնել շաքարավազը ժելատինը և ավ խառնել:
Դնել կրակին 5-7 րոպե և լցնել ապակե տարաներ մեջ:
Համոզված եղեք, որ այս մուրաբայի համը և տեսքը կզարմացնի ընտանիքի անդամներին և հյուրերին:
1
В Ханты-Мансийском автономном округе-Югре прошел медиатур для иностранных журналистов аккредитован...
2
Впервые гражданин РА был удостоен «Почетной грамоты» от президента РФ: «Паст»
3
Европейская помощь или вмешательство? Спешные шаги Калласа: «Паст»
4
«Рубинян был тем, кто варил мне кофе»: «Паст»
5
Сделал предложение, или искусный «перевод», и..... по какому праву? «Паст»



