Նախ դա, դրական ազդեցություն ունի աղեհամակարգի վրա։ Այն աղիները «նախապատրաստում է» սնունդ ընդունելուն։ Բացի այդ, մաքրում է թույներից։
Եթե փորկապությամբ եք տառապում, այս հարցում ևս գոլ ջուրը օգնության կհասնի։ Այն քայքայում է աղիների պատերին կուտակված ճարպերը։
Ապացուցված է, որ օրական 200-400 մլ գոլ ջրի օգտագործումը բարձրացնում է մարմնի ջերմաստիճանը, ինչն էլ հանգեցնում է շուրջ 30 տոկոսով նյութափոխանակության արագացմանը։ Արդյունքում օրգանիզմն ավելի շատ կալորեա է այրում։
Գոլ ջուրը մաշկին ավելի գեղեցիկ և թարմ տեսք է հաղորդում։
Օրական մեկ բաժակ գոլ ջուրը օգտակար է միզարտադրության համար։