Միրգ՝ որը նվազեցնում է քաղցկեղի վտանգը, բուժում ստամոքսի խնդիրները
ЛАЙФՍեղմեք ԱՅՍՏԵՂ, լրացրեք օնլայն հայտը և մոռացեք հոսանքի վարձի մասին
Գուավան պատկանում է այն արևադարձային մրգերի շարքին, որոնք մեծ ազդեցություն են ունենում առողջության վրա: Գուավան հարուստ է A և C վիտամիններով, ինչպես նաև այլ սնուցիչներով: Գուավայի օգտակար հատկանիշները ներկայացրել է healthylifevision.com-ը:
Ամրապնդում է իմունիտետը
Իմունային համակարգը պայքարում է արտաքին թունավոր նյութերի և տարածվող հիվանդությունների դեմ: Այն բարելավել հնարավոր է գուավայի օգնությամբ, որը կապահովի վիտամին C-ի անհրաժեշտ քանակը:
Նվազեցնում է քաղցկեղի վտանգը
Այս միրգը լի է հակաօքսիդանտներով: Գուավան ունակ է չեզոքացնելու օրգանիզմի ազատ ռադիկալները, որոնք քաղցկեղ են առաջացնում:
Օգտակար է սրտի համար
Գուավայի տերևներում և գուավայի պարունակության մեջ առկա սնուցիչները պաշտպանում են սիրտը տրիգլիցերիդ կոչվող ճարպերի և խոլեստերինի բարձր մակարդակից արյան մեջ:
Արդյունավետ է շաքարախտի ժամանակ
Գուավայի հյութը բնական հիպոգլիկեմիկ նյութ է, որի համար էլ այն հիանալի է շաքարախտով հիվանդների համար: Այն կարող է օգնել ավելի լավ ընդունել մանրաթելերը և կայունացնել արյան մեջ շաքարի մակարդակը: Օգտակար է գուավան ուտելը, ինչպես նաև տերևներից թեյ պատրաստելը:
Բարելավում է տեսողությունը
Տեսողությունը պաշտպանվում է գուավայում առկա A վիտամինի շնորհիվ: Այն պաշտպանում է ցանցաթաղանթի բջիջները վնասվելուց:
Լավ է մաշկի համար
Օգնում է վերացնել կնճիռները և երիտասարդացնել մաշկը:
Բուժում է ստամոքսի խնդիր
Այն օգնում է արագ կարգավորել լուծը, ինչպես նաև օգտակար է ջրազրկման ժամանակ:
Առավել մանրամասն` այստեղ.
https://t.me/armenia24live