Կոնֆետ Բաունտի
ФОТОԲաղադրիչներ
- շոկոլադ կաթնային - 200գր
- կոկոսի քերուկ - 3 բաժակ
- խտացրած կաթ - 1 բանկա
Պատրաստման եղանակ
- Կոկոսի քերուկը լավ խառնել խտացրած կաթի հետ:

- Այնուհետև վերցնել 1 գդալ ստացված խառնուրդից, դնել ափի մեջ և ուղղանկյուն ձև տալ նրան:

- Ստացված կոնֆետները շարել պերգամենտային թղթով պատված մեծ ափսեի կամ տապակի վրա: Տեղափոխել կոնֆետները տապակով սառցարան 20 րոպեով:

- Միկրոալիքային վառարանում կամ գոլորշու վրա հալեցնել շոկոլադը:

- Ընկղմել շոկոլադի մեջ արդեն սառչած կոկոսի կոնֆետները:


- Շոկոլադապատ կոնֆետները կրկին դնել պերգամենտային թղթով պատված տապակի վրա և տեղափոխել սառցարան 1 ժամով:

Վերջ, Բաունտի կոնֆետը պատրաստ է զարմացնել ձեր հյուրերին: Չմոռանաք խոստովանել, որ այն գնված չէ:
1
Очередная неудача Никола Пашиняна: «Паст»
2
«Рубинян был тем, кто варил мне кофе»: «Паст»
3
Европейская помощь или вмешательство? Спешные шаги Калласа: «Паст»
4
В Ханты-Мансийском автономном округе-Югре прошел медиатур для иностранных журналистов аккредитован...
5
Впервые гражданин РА был удостоен «Почетной грамоты» от президента РФ: «Паст»



