Սովորում ենք պատրաստել Raffaello-ի միջի անկրկնելի համեղ կրեմը
ЛАЙФEntertrain.1in.am-ը գրում է.
Ձեզ հարկավոր է
- կոկոսի փոշի – 70 գր
- խտացրած կաթ – 400 գր
- կարագ -200 գր
- սպիտակ շոկոլադ – 200 գր
Պատրաստման եղանակը
1. Կարագն ու շոկոլադը հալեցրեք ու իրար խառնեք: Հալեցրեք թույլ կրակի վրա և անընդհատ խառնեք:
2. Ավելացրեք խտացրած կաթը և լավ խառնեք:
3. Հետո ավելացրեք կոկոսի փոշին ու կրկին խառնեք, մինչև համասեռ զանգված ստանաք:
4. Պատրաստի զանգվածը լցրեք ապակե տարայի մեջ և 5 ժամով կամ ավելի լավ կլինի ամբողջ գիշերը թողեք սառնարանի մեջ:

1
«Рубинян был тем, кто варил мне кофе»: «Паст»
2
Очередная неудача Никола Пашиняна: «Паст»
3
В Ханты-Мансийском автономном округе-Югре прошел медиатур для иностранных журналистов аккредитован...
4
Уже открыто признают, что цель - разрушить Церковь: «Паст»
5
Байрамов: Армения нам объяснила - участок железной дороги TRIPP не относится к России



