Ինչպես պատրաստել հայկական բաստուրմա. բաղադրատոմս (տեսանյութ)
ЛАЙФEntertrain.1in.am-ը գրում է.
Բաստուրման կովկասյան ժողովուրդների մոտ մեծ պահանջարկ ունեցող ապուխտ է:
Այն պատրաստվում է տավարի մսից, որի արտադրման ժամանակ չի պահանջվում ջերմային մշակում և ծխեցում:
Չնայած բաստուրման պատրաստվում է առանց ջերմային մշակման և ծխեցման, այն դյուրամարս է, նրա մեջ սպիտակուցային ազոտը 6000-6500մգ/% է և ընդհանուր ազոտի պարունակությունը մոտ 2 անգամ գերազանցում է հում ապխտած և կիսաապխտած երշիկների մեջ գտնվող համապատասխան ազոտների քանակին:
EnterTrain-ը ներկայացնում է տան պայմաններում բաստուրմա պատրաստելու հեշտ, արագ և համեղ բաղադրատոմս:
1
«Рубинян был тем, кто варил мне кофе»: «Паст»
2
Очередная неудача Никола Пашиняна: «Паст»
3
В Ханты-Мансийском автономном округе-Югре прошел медиатур для иностранных журналистов аккредитован...
4
Уже открыто признают, что цель - разрушить Церковь: «Паст»
5
Власти РА и некоторые заблудшие священнослужители должны отказаться от своих идеологии: «Паст»



