«Չիստկայի» հերթական փուլը ՔԱՂԱՔԱԿԱՆ
Համակարգող խմբի անդամներին հրավիրել են կառավարություն ՀԱՍԱՐԱԿՈՒԹՅՈՒՆ
ՊԱՏՄՈՒԹՅԱՆ ԱՅՍ ՕՐԸ (19 ՀՈՒՆԻՍԻ). Նոր­քի ան­տա­ռում մեծ հրդեհ... ՀԱՍԱՐԱԿՈՒԹՅՈՒՆ
«Վրեժխնդ­րու­թյան» գոր­ծի՞ք, թե՞ «կա­րև­որ դա­սեր քա­ղե­լու»... ՄԻՋԱԶԳԱՅԻՆ
Ավելացած դրամական միջոցներ, աշխատավարձից ու վարկերից ստացած ... ՀԱՍԱՐԱԿՈՒԹՅՈՒՆ
Երևան, 19.Հունիս,
00
:
00
:
00
Փոխարժեք
478.65
$
560.79

Բալն ու կեռասը չափազանց օգտակար են

Past.am-ը ձեր ուշադրությանն է ներկայացնում բալի ու կեռասի օգտակար հատկությունները.
 
Բալի ու կեռասի մեջ կան օգտակար նյութեր, որոնք օրգանիզմը պաշտպանում են բորբոքումներից:
 
 
Բալի ու կեռասի դրական ազդեցությունն օրգանիզմի վրա մասնագետները կապում են դրանցում վիտամին С-ի ու ռուտինի առատ պարունակության հետ՝ այդ նյութերի կոմբինացիան ամրապնդում է անոթների պատերը, նվազեցնելով անոթային խանգարումների, երակների լայնացման, տրոմբոֆլեբիտի, միոկարդի ինֆարկտի, ինսուլտի ու հիպերտոնիայի վտանգը:
 
Մասնագետների պնդմամբ բալն ու կեռասը նաեւ պաշտպանոմ են օրգանիզմը բարձր ռադիոակտիվ ֆոնից:
 
 
Այդ պտուղները պարունակում են մեծ քանակությաան հակաօքսիդանտներ (ռուտին, կատեխին, կվերցետին, ցիտրին, հեսպերիդին, էրիոդիկտիոլ, ցիանիդին, կարոտին) որոնք Р-վիտամինային ակտիվություն ունեն ու օգնում են օրգանիզմին պայքարելու ազատ ռադիկալների դեմ:
 
Մասնագետները խորհուրդ են տալիս տարվա այս եղանակին շատ բալ ու կեռաս ուտել, եթե որեւէ հակացուցում չունեք:
website by Sargssyan