Մանվել Գրիգորյանի գիտակցությունը տեղն է. նա վերակենդանացման ... ՔԱՂԱՔԱԿԱՆ
Թեհրանում կործանված ինքնաթիռի զոհերի մարմինները տեղափոխել են... ՄԻՋԱԶԳԱՅԻՆ
Արցախի քաղաքացի հանդիսացող վարորդների վրա բալային համակարգն ... ՎԻԴԵՈ
Խոշոր վթար Երեւանում. Opel Astra-ի վարորդին բժիշկները հայտնա... ՀԱՍԱՐԱԿՈՒԹՅՈՒՆ
ԻԴԵԱԼական Արթիկ. Սեփական երկրի կառուցումը բոլորիս պատասխանատ... ՀԱՍԱՐԱԿՈՒԹՅՈՒՆ
Երևան, 19.Հունվար,
00
:
00
:
00
Փոխարժեք
478.65
$
560.79
«Օսկար»-ի ամենաքննարկվող ֆիլմերը Մանվել Գրիգորյանի գիտակցությունը տեղն է. նա վերակենդանացման բաժանմունքում է Եղանակը Հայաստանում առաջիկա օրերին Այն, ինչ իր կյանքի գնով չտվեց Կուտոյանը, նույն ուժերը կփորձեն ստանալ Գևորգ Կոստանյանից․Արթուր Ղազինյան Հատուկ օպերացիա՝ Վանաձորում. բերման են ենթարկվել «Բազազ Արտեմը», «Գնդլիկ Բոքոնիկը»,«Պույ-պույ մկնիկը» և այլ մականունավորներ Արմեն Հովհաննիսյանը սեփական կյանքով փրկեց առնվազն 15 զինվորի կյանք, 15 զինվորի մայր սև չհագան Թեհրանում կործանված ինքնաթիռի զոհերի մարմինները տեղափոխել են Ուկրաինա Մսի արտադրության ծավալները նվազել են․Վիճակագրական կոմիտե Մարդը խմում էր, գալիս էր տուն ու պատերին անկանոն կրակում էր. մարդ, ով վաբշե չէր խմում, ԱԱԾ պետ էր ու սովորում էր Քեմբրիջում Արսեն Ջուլֆալակյանը ոսկե մեդալակիր է դարձել Դանիայի միջազգային մրցաշարում Երևանում կողոպտել են հայտնի բժշկական կենտրոններից մեկի տնօրենի 14-ամա երեխային

Տնային պայմաններում պաղպաղակ պատրաստելու հեշտ եղանակ` ըստ Գեորգի Ավետիսյանի

Քանի որ համապատասխան մարմինը այդպես էլ մեզ չներկայացրեց, թե որ պաղպաղակն է անվտանգ և չկեղծված, և որ շատերը ինձ են այդ հարցը տալիս, ինձ միայն մնում է մարդկանց տալ հետևյալ խորհուրդը՝

Բնական, անվտանգ և որակյալ պաղպաղակ պատրաստելու համար անհրաժեշտ են՝

Կաթ՝ 1 լիտր (կամ խտացրած կաթ)

Կարագ՝ 100 գրամ

Շաքարավազ՝ 2 բաժակ

Կրախմալ՝ 1 թեյի գդալ

Ձվի դեղնուց՝ 5 հատ

Պատրաստման եղանակը:

Կաթը լցնում եք թավայի մեջ, դնում գազօջախին և անմիջապես ավելացնում կարագը: Թողնում եք, որ կաթը եռա, իսկ այդ ընթացքում մեկ ուրիշ տարայի մեջ հարում եք շաքարավազը, կրախմալը և ձվի դեղնուցներն այնքան, մինչև ստացվի համասեռ զանգված: Ստացված խառնուրդին աստիճանաբար ավելացնում եք կաթ այնքան, մինչև ստացվի թթվասերի խտությամբ զանգված: Ստացված զանգվածն աստիճանաբար ավելացնում եք եռացող կաթին և սպասում, մինչև նորից եռա: Գազօջախի վրայից վերցնելուց հետո տարան տեղադրում ենք սառը ջրով լի թասի մեջ և խառնում այնքան, մինչև սառչի: Գրեթե պատրաստի պաղպաղակը տեղադրում եք սառնարանի մեջ (ցանկության դեպքում կարող եք նաև ձևավոր տարայով տեղադրել) և սպասում այնքան, մինչև պնդանա և սառչի:

website by Sargssyan